Markarbete och entreprenad till fast pris

Vi hjälper privatpersoner och företag i Mälardalen med markarbete till fast pris. Hos oss kan ni få hjälp med att anlägga en grund, gräva en pool, anlägga enskilt avlopp, dränera ett hus och mycket mer. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Våra tjänster för markarbete

Elui kan hjälpa Er med en mängd olika markarbeten och ger er för detta alltid ett fast pris för hela projektet – start till mål. Nedan hittar du de olika tjänster vi erbjuder till alla våra kunder i Mälardalen. Med transparenta prissättningar och anpassade lösningar garanterar vi kvalitet och expertis för både privatpersoner och företag.

Enskilt avlopp

Behöver du en effektiv avloppslösning för din fastighet är Elui marknadsledande inom installation och underhåll av enskilda avloppssystem. Vårt omfattande utbud av tjänster inkluderar planering, grävning, installation av markbäddar, minireningsverk, slamavskiljare och slutna tankar. Låt vårt dedikerade team av avloppsspecialister skräddarsy en lösning som uppfyller alla regelkrav.

Utgrävning för pool

Elui är din specialist när det kommer till grävning och markförberedelser för pool. Vi har expertisen som krävs för att förbereda den perfekta bassängen och förutom själva utgrävningen erbjuder vi även grundläggning och detaljerad planering runt poolområdet. Vårt team av erfarna och utbildade specialister använder sig av de senaste arbetsmetoderna för en smidig process av högsta kvalitet.

Anläggning av husgrund

Eluis expertteam hjälper er med husgrundsanläggning och erbjuder helhetslösningar för olika grundtyper. Oavsett om det gäller nybygge eller större markförberedelser – från gjutna betongplattor, krypgrunder och källare, till stengrunder anpassade för timmerhus – står vi redo att tillgodose era behov. Vårt fasta pris per kvadratmeter garanterar transparens och värdet ni behöver för ert projekt.

Dränering

Skydda ditt hem från fukt och skador med Eluis specialiserade dräneringstjänster. Vare sig du bor i hus med källare, sutterängshus eller andra bostadstyper, har vi lösningen för dig. Vår erfarenhet inom dränering och samarbete med branschledande leverantörer som Isodrän och Pordrän ger dig arbete med kvalitetsmaterial och effektiv vattenavledning för bästa möjliga skydd av din fastighet.

Tomtplanering

Elui är experter på professionell tomtplanering. Vi erbjuder tjänster som anläggning av gräsmattor, uteplatskonstruktion och skräddarsydda lösningar efter behov. Varje projekt följer branschens bästa praxis för att garantera toppresultat och vårt omfattande fastpris inkluderar högkvalitativa material, toppmoderna maskiner och en dedikerad arbetsstyrka – redo att förverkliga dina drömmar.

Schakt och grävning

Elui är marknadsledande inom schakt och grävning i Mälardalen. Vare sig det gäller tomtgrävning, jordflytt eller andra markförberedelser, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privata hem och företagsprojekt. Vårt omfattande fastpris inkluderar allt från högkvalitativa fyllmaterial till toppmoderna grävmaskiner, samt vårt dedikerade team som är redo att hjälpa er med allt ni behöver.

Dikning och dikesrensning

Elui hjälper er med ert dike i Mälardalen. Oavsett om det gäller nya projekt eller rensning av befintliga diken, levererar vi högklassiga resultat med precision som säkerställer effektiv vattenavledning och långvarigt underhåll. Varje projekt skräddarsys efter terrängens unika utformning och vårt kompletta fastpris täcker allt från material och utrustning till utfört arbete.

Anläggning och underhåll av grusväg

Elui är experter på anläggning och underhåll av grusväg. Oavsett om det gäller nyanläggning av grusvägar, skötsel eller förbättringar, levererar vi skräddarsydda och hållbara lösningar som varar. Vår service omfattar allt från grundläggande planering av grusväg till efterföljande underhåll – allt till fastpris. Begär en offert nu och se skillnaden med Eluis grusvägsservice.

Markdränering och dränering av gräsmatta

Skydda din utomhusmiljö med Eluis expertis inom dränering av din tomt. Oavsett om ni behöver lägga markdränering eller dränera er gräsmatta säkerställer vi optimal vattenhantering för både små och stora projekt. Vårt fasta pris täcker allt, från start till mål och följer alltid branschens bästa praxis för att ge din gräsmatta och mark bästa möjliga skydd.

Ridbana / Paddock

Anlägg ridbana med Elui till fastpris. Vare sig du är ute efter en professionell paddock, eller mindre ridbana för hemmabruk, skapar vi underlag som håller. Tillsammans med marknadens bästa material ger vi dig en anpassad hästbana för både träning och sport. Vårt omfattande fastpris inkluderar planering, förberedelse och fullständigt anläggningsarbete – allt utfört av vårt passionerade team.

Parkering och garageuppfart

Elui erbjuder specialiserade parkeringslösningar framför ditt hem eller företagsverksamhet. Vi levererar optimala garageuppfarter för alla typer av fastigheter och varje projekt anpassas efter din tomts specifika krav för att garantera hållbarhet och kvalitet. Vårt omfattande paketpris inkluderar allt nödvändigt material, avancerad utrustning, samt vårt expertteams arbete.

Buskröjning och mindre avverkning

Behöver ni röja buskar, vegetation eller fälla träd på en större fastighet? Håll ert område i toppskick med Eluis tjänster inom buskröjning och mindre avverkning. Vi tar hand om allt från rensning av envist buskage till trädfällning och garanterar att er mark alltid är i toppskick. Med rätt utrustning och vårt erfarna team säkerställer vi en smidig och problemfri process.

Garagegrund

Behöver ni ett stabilt underlag för ert nya garage? Med Elui får ni en pålitlig partner för allt inom garagegrundsarbeten. Vi specialiserar oss på schakt, grävarbeten och grundläggning för att leverera en stadig och långvarig garageplatta. Varje projekt, litet som stort, hanteras av vårt team med precision och expertkunskap för att leverera service som överträffar alla förväntningar.

Dagvattenhantering

Elui är ledande inom dagvattenlösningar för din fastighet. Vi prioriterar effektiv och korrekt hantering och våra specialanpassade metoder säkerställer att dagvattnet hanteras nära dess källa, infiltreras och fördröjs för att utnyttjas som en värdefull resurs. Våra fullständiga lösningar, högkvalitativa material och expertutförande bidrar till en hållbar och balanserad miljö.

Småhus på grund med trädgård i förgrund

Grund till småhus eller utbyggnad

Planerar du ett nytt attefallshus eller utbyggnad av ditt nuvarande boende är Elui din specialist för stabil och hållbar grundläggning. Med en perfekt blandning av expertis och modern utrustning hanterar vi allt markarbete för att du ska kunna fokusera på själva bygget. Vårt team erbjuder skräddarsydda lösningar till fasta priser för att garantera bästa möjliga värde för ditt projekt.

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Vi älskar när det är enkelt.
Därför vill vi göra det så enkelt
som möjligt för dig att komma
i kontakt med oss. Så…

… ring oss när du vill på tel:
010-888 55 14

Eller skicka ett mail till
hej@elui.se