Markarbete och entreprenad till fast pris

Anläggning av pool ovan mark med makadam runt omkring

Utgrävning för pool

Elui är din specialist när det kommer till grävning och markförberedelser för pool. Vi har expertisen som krävs för att förbereda den perfekta bassängen och förutom själva utgrävningen erbjuder vi även grundläggning och detaljerad planering runt poolområdet. Vårt team av erfarna och utbildade specialister använder sig av de senaste arbetsmetoderna för en smidig process av högsta kvalitet.

Tomtplanering i skogsområde med två grävmaskiner parkerade i mitten

Tomtplanering

Elui är experter på professionell tomtplanering. Vi erbjuder tjänster som anläggning av gräsmattor, uteplatskonstruktion och skräddarsydda lösningar efter behov. Varje projekt följer branschens bästa praxis för att garantera toppresultat och vårt omfattande fastpris inkluderar högkvalitativa material, toppmoderna maskiner och en dedikerad arbetsstyrka – redo att förverkliga dina drömmar.

Grävmaskin utför schaktning bredvid villa och fyller lastbilsflak med utgrävd jord

Schakt och grävning

Elui är marknadsledande inom schakt och grävning i Mälardalen. Vare sig det gäller tomtgrävning, jordflytt eller andra markförberedelser, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privata hem och företagsprojekt. Vårt omfattande fastpris inkluderar allt från högkvalitativa fyllmaterial till toppmoderna grävmaskiner, samt vårt dedikerade team som är redo att hjälpa er med allt ni behöver.

Röd grävmaskin förbereder dikesgrävning bredvid en ladugård

Dikning och dikesrensning

Elui hjälper er med ert dike i Mälardalen. Oavsett om det gäller nya projekt eller rensning av befintliga diken, levererar vi högklassiga resultat med precision som säkerställer effektiv vattenavledning och långvarigt underhåll. Varje projekt skräddarsys efter terrängens unika utformning och vårt kompletta fastpris täcker allt från material och utrustning till utfört arbete.

Röd grävmaskin anlägger grusväg i skogsområde

Anläggning och underhåll av grusväg

Elui är experter på anläggning och underhåll av grusväg. Oavsett om det gäller nyanläggning av grusvägar, skötsel eller förbättringar, levererar vi skräddarsydda och hållbara lösningar som varar. Vår service omfattar allt från grundläggande planering av grusväg till efterföljande underhåll – allt till fastpris. Begär en offert nu och se skillnaden med Eluis grusvägsservice.

Dräneringsränna bredvid gräsmatta med blommor

Markdränering och dränering av gräsmatta

Skydda din utomhusmiljö med Eluis expertis inom dränering av din tomt. Oavsett om ni behöver lägga markdränering eller dränera er gräsmatta säkerställer vi optimal vattenhantering för både små och stora projekt. Vårt fasta pris täcker allt, från start till mål och följer alltid branschens bästa praxis för att ge din gräsmatta och mark bästa möjliga skydd.

Gul minigrävare står parkerad vid arbetsplats för uppfart bredvid ett bostadshus

Parkering och garageuppfart

Elui erbjuder specialiserade parkeringslösningar framför ditt hem eller företagsverksamhet. Vi levererar optimala garageuppfarter för alla typer av fastigheter och varje projekt anpassas efter din tomts specifika krav för att garantera hållbarhet och kvalitet. Vårt omfattande paketpris inkluderar allt nödvändigt material, avancerad utrustning, samt vårt expertteams arbete.

Markarbetare lägger stenar kring ett brunnsskydd

Dagvattenhantering

Elui är ledande inom dagvattenlösningar för din fastighet. Vi prioriterar effektiv och korrekt hantering och våra specialanpassade metoder säkerställer att dagvattnet hanteras nära dess källa, infiltreras och fördröjs för att utnyttjas som en värdefull resurs. Våra fullständiga lösningar, högkvalitativa material och expertutförande bidrar till en hållbar och balanserad miljö.

Småhus på grund med trädgård i förgrund

Grund till småhus eller utbyggnad

Planerar du ett nytt attefallshus eller utbyggnad av ditt nuvarande boende är Elui din specialist för stabil och hållbar grundläggning. Med en perfekt blandning av expertis och modern utrustning hanterar vi allt markarbete för att du ska kunna fokusera på själva bygget. Vårt team erbjuder skräddarsydda lösningar till fasta priser för att garantera bästa möjliga värde för ditt projekt.