Cipax slamavskiljare

Cipax slamavskiljare erbjuder en högeffektiv lösning för avloppshantering i fastigheter som inte är anslutna till det centrala avloppsnätet. Dessa system är utformade för att noggrant separera fasta partiklar från avloppsvatten, vilket skyddar efterföljande reningssteg och minskar miljöpåverkan. Tillverkade i slitstark och miljövänlig polyeten, garanterar Cipax slamavskiljare lång livslängd och minimalt underhåll, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt och pålitligt val för ditt avloppssystem.

Behöver du ett nytt enskilt avlopp? Kontakta Elui för en skräddarsydd lösning till fast pris, inklusive ansökan till kommunen. Boka din kostnadsfria konsultation idag och ta steget mot ett hållbart avlopp!

Säkra enskilda avlopp med Cipax slamavskiljare

Cipax slamavskiljare är designade för att effektivt separera fasta ämnen från avloppsvatten, vilket minimerar miljöpåverkan och förbättrar avloppssystemets totala prestanda. De är idealiska för hushåll som inte är anslutna till det centrala avloppsnätet, och erbjuder en hållbar lösning för avfallshantering.

Hur fungerar en slamavskiljare?

En slamavskiljare fungerar genom att låta avloppsvatten flöda in i tanken där de fasta partiklarna får möjlighet att sjunka till botten medan de lättare ämnena, som fett och olja, flyter upp till ytan. Detta separerar avloppsvattnet i tre lager: slam på botten, klart vatten i mitten, och ett lager av fett och olja på toppen. Det klara vattnet i mitten kan sedan förs vidare till ytterligare reningssteg eller återföras till miljön, medan slammet stannar i tanken tills det töms och hanteras på ett säkert sätt.

Produkttabell Cipax slamavskiljare
Modell Kapacitet (Liter) Längd (mm) Bredd (mm) Höjd (mm)
CPX 1200L 1200 1950 1200 1000
CPX 2200L 2200 2350 1700 1350
CPX 3200L 3200 2600 2350 910
CPX 4200L 4200 2600 2350 1200

Cipax slamavskiljare är tillverkade i robust, åldringsbeständig och återvinningsbar PE (polyeten), vilket säkerställer långvarig hållbarhet och minimal miljöpåverkan.

Behöver du ett nytt enskilt avlopp? Kontakta Elui för en skräddarsydd lösning till fast pris, inklusive ansökan till kommunen. Boka din kostnadsfria konsultation idag och ta steget mot ett hållbart avlopp!