Specialister på enskilt avlopp

Vi är experter på enskilda avlopp och anlägger allt ifrån små avlopp för fritidshus och villor upp till stora enskilda avlopp för hotell, campingar restauranger och andra verksamheter.

Behöver du ett nytt enskilt avlopp? Kontakta Elui för en skräddarsydd lösning till fast pris, inklusive ansökan till kommunen. Boka din kostnadsfria konsultation idag och ta steget mot ett hållbart avlopp!

Vägen till ett nytt enskilt avlopp

 • Kostnadsfritt platsbesök och offert

  Vi svarar snabbt och gör alltid ett kostnadsfritt platsbesök. Efter besöket så tar vi fram en lösning och en offert kostnadsfritt.

 • Hjälp med ansökan till kommunen

  Vi hjälper er självklart med ansökan till kommunen. Allting förutom en eventuell provgrop eller liknande arbeten på plats ingår i vår service till er som kund.

 • Anläggning av nytt avlopp till fast pris

  När vi är överens och allt är godkänt av kommunen så anlägger vi ert nya avlopp. Vi har fast pris på alla våra avloppsprojekt och utför arbetet med egna maskiner och egen personal. Dessutom är vi diplomerade för anläggning av enskilt avlopp hos Maskinentreprenörerna.

 • Dokumentation och underhåll

  När allt är klart så lämnar vi inte den nödvändiga dokumentationen till kommunen samt ser till att ni vet hur ert nya avlopp ska skötas och underhållas. Är det ett minireningsverk så erbjuder vi förstås serviceavtal.

Enskilt avlopp för din villa

Behöver du hjälp med att anlägga ett enskilt avlopp för din villa? Hos Elui är vi specialister på både minireningsverk och traditionella slamavskiljare med infiltration, anpassade för både hög och normal skyddsnivå. Vi erbjuder alltid fast pris på våra tjänster, och för din bekvämlighet ingår även ansökan till kommunen. Låt oss ta hand om ditt avloppsbehov med vår expertis och professionella service. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och ta första steget mot ett hållbart och problemfritt avloppssystem idag!

Gemensamt enskilt avlopp för flera fastigheter

Behöver du expertis för att anlägga ett gemensamt avloppssystem där flera fastigheter delar på samma lösning? Elui är din pålitliga partner, med specialkompetens inom både minireningsverk och traditionella slamavskiljare med infiltration för gemensamma avloppsanläggningar, anpassade för alla skyddsnivåer. Vi erbjuder tjänster till ett fast pris, där ansökan till kommunen alltid ingår för att göra processen så smidig som möjligt för dig och dina grannar. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och låt oss tillsammans ta fram en hållbar och effektiv avloppslösning.

Enskilt avlopp för camping och hotell

Behöver din besöksverksamhet, vare sig det är en camping, stugby eller hotell, en robust lösning för stora enskilda avlopp? Elui står redo att bistå med vår expertis. Vi specialiserar oss på skräddarsydda avloppssystem, inklusive både minireningsverk och traditionella slamavskiljare med infiltration, designade för att hantera de unika behoven hos besöksnäringar. Med vårt fasta pris-erbjudande och inkluderad ansökan till kommunen, kan du lita på en problemfri process från start till slut. Låt oss hjälpa dig att säkra en hållbar och effektiv avloppslösning som möter både dina och miljöns krav. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och ta steget mot en pålitlig avloppshantering för din verksamhet idag!

Behöver du ett nytt enskilt avlopp? Kontakta Elui för en skräddarsydd lösning till fast pris, inklusive ansökan till kommunen. Boka din kostnadsfria konsultation idag och ta steget mot ett hållbart avlopp!

Beprövade kvalitetsprodukter

Vi är certifierade återförsäljare av Cipax, Biokube, Vestelli och Biobox.