Biokube minireningsverk

Biokube är en framstående producent av minireningsverk, specialiserad på att leverera högpresterande och miljövänliga avloppsreningslösningar. Med hjälp av avancerad teknologi och hållbar design, strävar Biokube efter att höja vattenkvaliteten för både hushåll och företag globalt. Våra system är konstruerade för att vara effektiva, hållbara och enkla att underhålla, vilket gör dem till det perfekta valet för den som söker en pålitlig avloppslösning.

Behöver du ett nytt enskilt avlopp? Kontakta Elui för en skräddarsydd lösning till fast pris, inklusive ansökan till kommunen. Boka din kostnadsfria konsultation idag och ta steget mot ett hållbart avlopp!

Bäst i test

BioKube har erkänts för sin överlägsna reningskapacitet och har fått utmärkelsen ”Bäst i Test” av Länsstyrelsen. Denna utmärkelse bekräftar effektiviteten i vår unika reningsmetod som inte bara möter, utan ofta överträffar, de strängaste miljöstandarderna. Våra kunder kan känna sig trygga med att de använder en av marknadens mest beprövade och godkända teknologier.

Låg kostnad, hög effektivitet

Att välja ett minireningsverk från BioKube innebär inte bara en miljömässig investering, utan också en ekonomisk. Våra system är designade för att minimera installationskostnaderna och har låga driftskostnader tack vare deras energieffektiva drift. Detta gör BioKube till ett kostnadseffektivt alternativ för alla som söker en hållbar och långsiktig lösning på sina reningsbehov.

Elui och Biokube – ett starkt partnerskap

Elui är stolt över att vara en auktoriserad återförsäljare och entreprenör till BioKube i Mellansverige. Tillsammans anlägger vi minireningsverk av alla storlekar, från små bostäder till stora företagsanläggningar. Vårt partnerskap med BioKube gör att vi kan erbjuda våra kunder pålitliga och effektiva avloppslösningar till fast pris, allt medan vi bidrar till en grönare och renare miljö.

Produkttabell BioKube minireningsverk

Detta är endast ett urval av Biokubes produktsortiment. Kontakta oss för information om fler produkter

Produktserie Kräver Slamavskiljare? Antal Personer Skyddsnivå Användning
BioKube BDT Nej 1-5 PE Normal Endast BDT (Bad, Dusch, Tvätt)
Venus Skärgård Ja 5 PE Hög Helhetslösning
Pluto Ja 5-20 PE Normal & Hög Helhetslösning
Venus Ja 5-30 PE Normal & Hög Helhetslösning
Venus Kombi Nej 5-10 PE Hög Helhetslösning
Mars Ja 40-100 PE Normal & Hög Helhetslösning

Förklaringar:

  • PE: Personekvivalenter, en enhet som används för att ange kapaciteten hos reningsverket baserat på genomsnittlig belastning per person.
  • Skyddsnivå: Indikerar om systemet är designat för att hantera normal eller hög skyddsnivå, vilket påverkar hur renat vattnet är efter behandling.
  • Användning: Beskriver om systemet är avsett endast för behandling av gråvatten (BDT) eller om det kan hantera hela hushållets avloppsvatten (Helhetslösning).

Behöver du ett nytt enskilt avlopp? Kontakta Elui för en skräddarsydd lösning till fast pris, inklusive ansökan till kommunen. Boka din kostnadsfria konsultation idag och ta steget mot ett hållbart avlopp!