markarbete enköping

Maskinuthyrning och markarbete i Enköping

Vi kan hjälpa dig i Enköping med:

Hos Elui kan du hyra maskiner i Enköping. Du kan även hyra verktyg och tillbehör snabbt och enkelt med ett knapptryck. Med vår flexibla uthyrning kan du hyra minigrävare och även hyra grävmaskin både med och utan förare. Vi erbjuder en skräddarsydd tjänst som passar det projekt som du ska påbörja. 

Vår entreprenadtjänst är också ett alternativ om du vill få hjälp med hela arbetet, där du kan köpa till allt material du behöver för projektet. Du kan få hjälp med markarbete och grävning för avlopp, vatten och dränering.

Markarbete till fast pris

När du behöver gräva för vatten, avlopp eller dränering kan du välja total entreprenad. Vi utför grävningen som behövs efter noggrann analys av dina önskemål och behovet på plats eller vilken typ av dränering som krävs. Vi fixar allting till ett fast pris för att du ska slippa några överraskningar.

Grävning för vatten, avlopp och dränering

Du kan begära en kostnadsfri offert för grävning för vatten, avlopp eller dränering till både nya husbyggen, gästhus, attefallshus, markarbeten för kommunalt vatten och avlopp eller enskilt avlopp och reningsverk. Grävning för enskilt avlopp kräver att du är yrkeskunnig, vilket är varför vi har utvecklat denna tjänst där du får hjälp från början till slut.

Hjälp med anläggningsarbeten

Vi utför även andra markarbeten och anläggningsarbeten som exempelvis: husgrunder, tomtplanering, uppfart eller parkering och mycket mer.

Köp allt material som behövs

Vi säljer allt material som behövs vid grävning för nytt avloppssystem, inklusive sten och grusmaterial. Detta kan även adderas i samband med att du bokar hyresmaskiner eller någon annan tjänst från Elui.

Analys på plats

Elui erbjuder mark- och anläggningsarbete, där en del av arbetet består av att analysera underlaget för att vi sedan ska kunna anpassa grävningen efter detta. För en mer komplett tjänst kan du enkelt köpa allt material som behövs för att kunna färdigställa projektet som till exempel installation av enskilt avlopp.

Begär offert för materialkostnad

Kontakta vår kundtjänst för mer information om de material som vi erbjuder och kan frakta över. Detta kan du också inkludera när du begär din kostnadsfria offert, om du även behöver hyra maskiner, verktyg eller anställa Elui för mark- eller anläggningsarbete.

Uthyrning av maskiner, verktyg och tillbehör

På bara ett klick kan du boka maskinuthyrning i Enköping om du vill utföra jobbet på egen hand. Du kan hyra minigrävare, grävmaskin eller hjullastare för att underlätta arbetet. Både som privatperson och företagare har du möjlighet att boka med förare.

Du kan hyra grävmaskin, minigrävare, hjullastare eller verktyg i Enköping direkt på vår hemsida. Du kan också begära en offert och vi kontaktar dig. Bland utbudet av tillbehör kan du välja mellan allting från markvibratorer, till vagnar och siktskopor.

Nya maskiner av välkända varumärken

Alla maskiner du kan hyra i vårt utbud är från ledande varumärken som Yanmar, Volvo, Kubota och Wacker Neuson. Maskinen du hyr är alltid försäkrad och servas regelbundet för att uppnå alla krav, samt för att maskinen ska vara optimal att använda. Mellan varje uthyrning tvättas maskinerna av innan de fraktas vidare till nästa uppdrag.

Kostnad för att hyra grävmaskin i Enköping

Vi är alltid transparenta i vår prissättning och erbjuder även rabatt för längre uthyrning på mellan 15-55% rabatt. Du kan hyra minigrävare från 999 kronor per dag exklusive moms.

När du hyr från Elui erbjuder vi en mycket förmånlig fraktkostnad. Du kan få maskinen fraktad vart du vill, även till din arbetsplats. Per hyresdag har du tillgång till maskinen i åtta timmar, där maskinen levereras innan klockan 09:00 dagen som hyran påbörjas.

Fyll i din förfrågan

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.