Behöver du hyra grävmaskin eller hjullastare en längre tid?

Elui hyr ut nya minigrävare och grävmaskiner till låga priser. Vi jobbar enbart med kvalitetsmärken som Volvo, Yanmar och Kubota. Hos oss finner du också mängder av tillbehör och redskap som gör jobbet mycket enklare. Behöver du långtidshyra en grävmaskin, minigrävare eller hjullastare så har vi väldigt konkurrenskraftiga erbjudande.

Långtidshyra grävmaskiner

Minigrävare 2,5ton

2,5ton minigrävare är vår mest populära och kanske mest användbara grävmaskin för privatperson. Dessa minigrävare passar också mycket bra på arbetsplatser utrymme är sparsamt eller där det finns uppgifter som passar bättre för en mindre grävmaskin.

Alla våra 2,5ton minigrävare är utrustade med rototilt/tiltrotator och vi har mängder av tillbehör till dessa maskiner.

Minsta hyresperiod: 30 dagar
Betalningsvillkor: Månadsvis i förskott

Frakt: Standardvillkor

29999kr per månad

Minigrävare 5ton

Vår mest allround grävmaskin. 5ton balanserar på gränsen mellan minigrävare och grävmaskin. Den här viktklassen passar er som ska göra mer krävande jobb som kräver en starkare grävmaskin med större räckvidd men där kostnad och utrymme är begränsat. En annan viktig aspekt är att en mindre maskin gör mindre skada på marken och därför är 5ton ett bra val för exempelvis villatomter och andra platser där marken ska bevaras så långt det går.

Vi har massor av tillbehör och redskap till våra 5ton grävmaskiner som gör dem ännu mer användbara och mångsidiga.

Minsta hyresperiod: 30 dagar
Betalningsvillkor: Månadsvis i förskott

Frakt: Standardvillkor

39999kr per månad

Midigrävare 9ton

Grävmaskin 9ton är en stark och kapabel maskin. Detta är en stor grävmaskin i ett kompakt format. Den klarar krävande och större arbeten utan att blinka men tar samtidigt mindre plats och orsakar mindre skada på marken än sina större syskon.

Kombinera gärna vår 9ton grävmaskin med en hjullastare för större projekt.

Minsta hyresperiod: 30 dagar
Betalningsvillkor: Månadsvis i förskott

Frakt: Standardvillkor

49999kr per månad

Grävmaskin 15ton

Grävmaskin 15ton är en mellanstor grävmaskin. Denna maskinstorlek är väldigt flexibel och är en vanlig modell vid anläggning av husgrunder och andra lite mer omfattande byggprojekt. Dessa maskiner används också vid större kommersiella projekt då de tar lite plats och fortfarande klarar krävande arbetsuppgifter.

Minsta hyresperiod: 30 dagar
Betalningsvillkor: Månadsvis i förskott

Frakt: Standardvillkor

59999kr per månad

Långtidshyra hjullastare

Hjullastare 2,5ton

Detta är vår mest populära hjullastare för privatpersoner. Hjullastare i den här storleken är enkla att köra och kapabla nog att klara stora uppgifter.

Våra 2,5tons hjullastare kan utrustas med diverse tillbehör. Självklart har vi endast tagit kända varumärken som Kubota och Wacker Neuson

Minsta hyresperiod: 30 dagar
Betalningsvillkor: Månadsvis i förskott

Frakt: Standardvillkor

24999kr per månad

Hjullastare 5ton

Hjullastare i 5tons klassen är riktiga arbetshästar. För större projekt där utrymme ändå spelar roll är dessa hjullastare det perfekta valet. Starka, snabba och lättkörda klarar våra hjullastare även väldigt krävande uppgifter.

Våra 5,5tons hjullastare kan utrustas med diverse tillbehör. Självklart har vi endast tagit kända varumärken som Volvo, Yanmar och Kramer.

Minsta hyresperiod: 30 dagar
Betalningsvillkor: Månadsvis i förskott

Frakt: Standardvillkor

29999kr per månad

Service under långtidshyra

Vi hyr endast ut nya grävmaskiner, hjullastare och minigrävare från kvalitetsmärken som Volvo, Yanmar och Kubota. Under din långtidshyra så kan vi utföra service av maskinen på plats för att reducera eventuella produktionsavbrott.

grävmaskin kubota

Vi hjälper dig med transporten

Vi har marknadens bästa fraktpriser och levererar din grävmaskin, hjullastare eller minigrävare dit du behöver den. Under din långtidshyra kan du boka flytt av maskinen från oss inom vårt område.

Kundtjänst 7 dagar i veckan

Behöver du hjälp eller får problem under din långtidshyra så finns vi där för dig 7 dagar i veckan. Bara ring eller maila så ser vi till lösa ditt problem så att du kan fortsätta arbeta.

wacker neuson hjullastare
grävmaskin volvo

Tillbehör till grävmaskin, minigrävare och hjullastare

Vi har mängder av tillbehör till grävmaskiner, minigrävare och hjullastare, till exemple gripar och mängder av olika skopor. Det finns också större tillbehör som vagnar, markvibratorer och minidumper.

Hur funkar det att hyra grävmaskin?

Det kunde inte vara enklare att hyra minigrävare av Elui. Välj den grävmaskin du behöver här på hemsidan och boka direkt eller gör en offertförfrågan så kontaktar vi dig. Sedan levererar vi grävmaskinen dit du vill ha den och hämtar den när du är klar.

Det finns två enkla sätt att hyra en minigrävare av Elui:

  1. Välj den grävmaskin samt de redskap och tillbehör du behöver här på hemsidan, gör sedan din bokning direkt eller skicka en offertförfrågan till oss så kontaktar vi dig.
  2. Ring eller maila oss så hjälper vi dig att boka din minigrävare.

Vi hyr bara ut nya minigrävare från kända tillverkare som Volvo och Kubota. När vi säger nya så menar vi grävmaskiner som är mindre än 5 år gamla. Vi gör service av våra minigrävare med täta intervall och smörjer dem oftare än vi behöver. Dessutom städar vi grävmaskinerna mellan varje hyra.

Ja det är fast pris när du hyr grävmaskin hos Elui. Våra priser och rabatter är transparenta så du vet att du får lika bra pris som alla andra kunder. Vi vågar påstå att vi har marknadens bästa erbjudande och prisnivå för hyra av minigrävare, speciellt med tanke på kvaliteten på grävmaskinerna.

Det finns väldigt många argument varför det är bra att hyra en grävmaskin eller hjullastare istället för att köpa en. De främsta rör ekonomi och miljö, det är förhållandevis få företag och privatpersoner som behöver äga allt de använder och därför är det bättre för både er ekonomi och vår gemensamma miljö att hyra minigrävare om den bara används ibland. I synnerhet när kostnaden är låg och ni får grävmaskinen levererad samt hämtad.

Kontakta oss

Vi älskar när det är enkelt.
Därför vill vi göra det så enkelt
som möjligt för dig att komma
i kontakt med oss. Så…

… ring oss när du vill på tel:
010 888 555 14

Eller skicka ett mail till
hej@elui.se