Hyr grävmaskin eller hjullastare med förare

Elui hyr ut nya minigrävare och grävmaskiner till låga priser. Vi jobbar enbart med kvalitetsmärken som Volvo, Yanmar och Kubota. Hos oss finner du också mängder av tillbehör och redskap som gör jobbet mycket enklare. Våra grävmaskiner är starka, enkla och roliga att köra. Behöver du ytterligare hjälp eller vill du inte köra själv? Vi hyr ut förare till alla våra maskiner som ser till att jobbet blir gjort.

Läs mer på vår entreprenadsida

Önskar du boka upp grävmaskin eller hjullastare med förare eller begära offert kan du med fördel besöka vår entreprenadsida och läsa mer. Vi utför entreprenad, anläggning och markarbeten både med egna maskinister och i samarbete med andra.

Nya minigrävare och grävmaskiner av högsta kvalitet

Vi hyr endast ut nya grävmaskiner och minigrävare från kvalitetsmärken som Volvo, Yanmar och Kubota. Våra maskiner servas med täta intervall och tvättas mellan varje hyra för att du alltid ska få så bra värde av din grävmaskin som möjligt. De flesta har centralsmörjning så kan fokusera på att får jobbet gjort, inte sköta maskinen.

grävmaskin kubota
Volvo minigrävare

Grävmaskin med hemleverans

Vi har marknadens bästa fraktpriser och levererar grävmaskinen dit du behöver den. Oavsett om du vill ha den levererad till en arbetsplats eller sommarstuga så fixar vi det. Hyr du en minigrävare kan du välja att få den på trailer för vidare transport.

Hyr med förare

Vill du att en erfaren operatör kör grävmaskinen eller ska du hyra flera maskiner och behöver någon hjälper till att köra. Hos oss är det lika enkelt att hyra en förare som att hyra en maskin. Du är arbetsledare och vi hjälper dig få jobbet gjort.

grävmaskin volvo

Generösa rabatter vid längre hyra

Vi har fasta rabatter som gör det väldigt förmånligt att hyra en längre period. Vårt bokningssystem räknar automatiskt ut rätt pris när du bokar men du är självklart välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Vanliga frågor

Självklart kan vi det. Fyll offertförfrågan så hjälper vi dig. Det går också bra att ringa till oss på 010 888 555 14 eller skicka ett mail till hej@elui.se

Ja, vill håller maskinerna försäkrade och du betalar endast självrisk om något skulle hända. Vill du reducera självrisken så går det bra att välja till det när du bokar maskinen.

Du får din faktura i samband med att vi levererar maskinen, vi har 15 dagars betaltid.

Vi har marknadens bästa fraktpriser, de är dessutom fasta. Vi både levererar och hämtar en 2,5ton minigrävare från 999kr inklusive moms i hela Mälardalen. Du kan enkelt räkna ut frakten för varje produkt och det postnummer du vill få maskinen levererad till på respektive produktsida.

Det ingår 8 timmars användning av maskinen i hyran, det fall ni använder den fler timmar så debiterar vi dagspriset/8 per extra timme.

Kontakta oss

Vi älskar när det är enkelt.
Därför vill vi göra det så enkelt
som möjligt för dig att komma
i kontakt med oss. Så…

… ring oss när du vill på tel:
010-888 55 14

Eller skicka ett mail till
hej@elui.se