Hyr grävmaskiner och minigrävare av oss på Elui

Elui hyr ut nya minigrävare och grävmaskiner till låga priser. Vi jobbar enbart med kvalitetsmärken som Volvo, Yanmar och Kubota. Hos oss finner du också mängder av tillbehör och redskap som gör jobbet mycket enklare. Våra grävmaskiner är starka, enkla och roliga att köra. Vi hjälper dig att komma igång om du inte har kört så mycket förut.

dagspris exkl

1799:-

Minigrävare 2,5ton

2,5ton minigrävare är vår mest populära och kanske mest användbara grävmaskin för privatpersoner. Dessa minigrävare passar också mycket bra på arbetsplatser där utrymmet är sparsamt eller där det finns uppgifter som passar bättre för en mindre grävmaskin.

Alla våra 2,5ton minigrävare är utrustade med rototilt/tiltrotator och vi har mängder av tillbehör till dessa maskiner.

Grävskopa, kabelskopa och planerskopa ingår alltid.

Vikt: 2500kg – 2800kg
Rototilt: Ja
Fäste: S40
Larver: Gummi

dagspris exkl

2599:-

Minigrävare 5ton

Vår mest allround grävmaskin. 5ton balanserar på gränsen mellan minigrävare och grävmaskin. Den här viktklassen passar er som ska göra mer krävande jobb som kräver en starkare grävmaskin med större räckvidd men där kostnad och utrymme är begränsat. En annan viktig aspekt är att en mindre maskin gör mindre skada på marken och därför är 5ton ett bra val för exempelvis villatomter och andra platser där marken ska bevaras så långt det går.

Vi har massor av tillbehör och redskap till våra 5ton grävmaskiner som gör dem ännu mer användbara och mångsidiga.

Grävskopa, kabelskopa och planerskopa ingår alltid.

Vikt: 4600kg – 5500kg
Rototilt: Ja
Fäste: S40
Larver: Gummi

dagspris exkl

3399:-

Minigrävare 9ton

Vår 9ton grävmaskin är en stark maskin i ett kompakt format. Den klarar krävande och större arbeten utan att blinka men tar samtidigt mindre plats och orsakar mindre skada på marken än sina större syskon. Maskinen har god räckvidd som möjliggör effektiv lastning av massor och sprängsten på lastbil.

Kombinera gärna vår 9ton grävmaskin med en hjullastare för större projekt.

Grävskopa, kabelskopa och planerskopa ingår alltid.

Vikt: 8500kg – 9500kg
Rototilt: Ja
Fäste: S45
Larver: Gummi/stål

dagspris exkl

3999:-

Grävmaskin 15ton

En grävmaskin på 15ton är insteget till de större och mer kapabla grävmaskinerna. Kanske är detta vårt avlånga lands vanliga storlek på grävmaskin. . Denna maskintyp finns på projekt från villagrunder till riktigt stora infrastrukturprojekt. Maskinen har god räckvidd som möjliggör effektiv lastning av massor och sprängsten på lastbil.

Kombinera gärna vår 15ton grävmaskin med en hjullastare för större projekt.

Grävskopa, kabelskopa och planerskopa ingår alltid.

Vikt: 15000kg – 17000kg
Rototilt: Ja
Fäste: S60
Larver: Stål

Vill du hellre begära en offert och få hjälp att boka din hyra?

Nya minigrävare och grävmaskiner av högsta kvalitet

Vi hyr endast ut nya grävmaskiner och minigrävare från kvalitetsmärken som Volvo, Yanmar och Kubota. Våra maskiner servas med täta intervall och tvättas mellan varje hyra för att du alltid ska få så bra värde av din grävmaskin som möjligt. De flesta har centralsmörjning så att du kan fokusera på att få jobbet gjort, inte sköta maskinen.

grävmaskin kubota

Grävmaskin med hemleverans

Vi har marknadens bästa fraktpriser och levererar grävmaskinen dit du behöver den. Oavsett om du vill ha den levererad till en arbetsplats eller sommarstuga så fixar vi det. Hyr du en minigrävare kan du välja att få den på trailer för vidare transport.

Hyr med förare

Vill du att en erfaren operatör kör grävmaskinen eller ska du hyra flera maskiner och behöver någon hjälper till att köra. Hos oss är det lika enkelt att hyra en förare som att hyra en maskin. Du är arbetsledare och vi hjälper dig få jobbet gjort.

grävmaskin volvo

Generösa rabatter vid längre hyra

Vi har fasta rabatter som gör det väldigt förmånligt att hyra en längre period. Vårt bokningssystem räknar automatiskt ut rätt pris när du bokar men du är självklart välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Hur funkar det att hyra grävmaskin?

Det kunde inte vara enklare att hyra minigrävare av Elui. Välj den grävmaskin du behöver här på hemsidan och boka direkt eller gör en offertförfrågan så kontaktar vi dig. Sedan levererar vi grävmaskinen dit du vill ha den och hämtar den när du är klar.

Det finns två enkla sätt att hyra en minigrävare av Elui:

  1. Välj den grävmaskin samt de redskap och tillbehör du behöver här på hemsidan, gör sedan din bokning direkt eller skicka en offertförfrågan till oss så kontaktar vi dig.
  2. Ring eller maila oss så hjälper vi dig att boka din minigrävare.

Vi hyr bara ut nya minigrävare från kända tillverkare som Volvo och Kubota. När vi säger nya så menar vi grävmaskiner som är mindre än 5 år gamla. Vi gör service av våra minigrävare med täta intervall och smörjer dem oftare än vi behöver. Dessutom städar vi grävmaskinerna mellan varje hyra.

Ja det är fast pris när du hyr grävmaskin hos Elui. Våra priser och rabatter är transparenta så du vet att du får lika bra pris som alla andra kunder. Vi vågar påstå att vi har marknadens bästa erbjudande och prisnivå för hyra av minigrävare, speciellt med tanke på kvaliteten på grävmaskinerna.

Det finns väldigt många argument varför det är bra att hyra en grävmaskin eller hjullastare istället för att köpa en. De främsta rör ekonomi och miljö, det är förhållandevis få företag och privatpersoner som behöver äga allt de använder och därför är det bättre för både er ekonomi och vår gemensamma miljö att hyra minigrävare om den bara används ibland. I synnerhet när kostnaden är låg och ni får grävmaskinen levererad samt hämtad.

Kontakta oss

Vi älskar när det är enkelt.
Därför vill vi göra det så enkelt
som möjligt för dig att komma
i kontakt med oss. Så…

… ring oss när du vill på tel:
010 888 555 14

Eller skicka ett mail till
hej@elui.se