Elui enskilt avlopp för enskilda hushåll

Cipax grovrenstankar är speciellt utformade för att förbättra prestandan i avloppssystem genom att effektivt separera och lagra slam. Dessa tankar är ett idealiskt försteg till minireningsverk, ökande effektiviteten i avloppsreningen genom att minska belastningen på efterföljande reningssteg. De är tillverkade av robust, hållbar polyeten och är enkla att installera samt underhållsfria, vilket gör dem till en kostnadseffektiv lösning för avloppshantering. Cipax grovrenstankar erbjuder en pålitlig och miljövänlig lösning för både nya installationer och uppgraderingar av befintliga system.

Behöver du ett nytt enskilt avlopp? Kontakta Elui för en skräddarsydd lösning till fast pris, inklusive ansökan till kommunen. Boka din kostnadsfria konsultation idag och ta steget mot ett hållbart avlopp!

Enskilt avlopp till fast pris

Vi specialiserar oss på enskilda avloppslösningar som passar just ditt behov! Vi förstår att varje hushåll har unika krav när det gäller avloppshantering, och vi är här för att erbjuda dig den bästa möjliga lösningen.

Hos Elui erbjuder vi både minireningsverk och markbaserade reningssystem. Våra system är anpassade för att möta alla nivåer av skyddskrav – både hög och normal skyddsnivå. Oavsett om du bor i ett område med striktare miljökrav eller behöver en mer grundläggande behandling av ditt avloppsvatten, har vi tekniken och expertisen för att hjälpa dig.

Vi är stolta över att samarbeta med ledande tillverkare som BioKube och Cipax, vilket garanterar att du får tillgång till de senaste och mest effektiva teknologierna inom avloppsrening. Våra system från BioKube är väl anpassade för nordiska förhållanden och erbjuder hållbara, långsiktiga lösningar för ditt hem. Dessutom säkerställer vår samverkan med Cipax att alla komponenter, som tankar och behållare, håller högsta kvalitet.

Som en del av vår service erbjuder vi även nyckelfärdiga lösningar till fast pris. Det innebär att vi hanterar allt från utformning och installation till slutlig driftsättning av ditt nya avloppssystem. Vi förstår att processen kan verka komplicerad, och därför hjälper vi dig även med att navigera i regelverken och sköta ansökan till kommunen.

Låt Elui bli din partner i att skapa ett effektivt, pålitligt och miljövänligt avloppssystem som låter dig leva bekymmersfritt med en lösning anpassad för just dina förutsättningar. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med ditt avloppsbehov!

Normal skyddsnivå
Beskrivning Typ Komponenter
Slamavskiljare 2m³ med efterföljande minireningsverk Minireningsverk CPX 2200L slamavskiljare och Biokube Pluto 5
Slamavskiljare med efterföljande infiltrationsbädd Markbaserad rening CPX 2200L slamavskiljare och CPX infiltrationspaket 18m²
Hög skyddsnivå
Beskrivning Typ Komponenter
Allt-i-ett minireningsverk Minireningsverk Biokube Venus Kombi 5
Slamavskiljare med efterföljande infiltrationsbädd Markbaserad rening CPX 4200L slamavskiljare, inbyggd fosforreducering och CPX infiltrationspaket 18m²

Behöver du ett nytt enskilt avlopp? Kontakta Elui för en skräddarsydd lösning till fast pris, inklusive ansökan till kommunen. Boka din kostnadsfria konsultation idag och ta steget mot ett hållbart avlopp!