Bergkross

I den här kategorin hittar du olika fraktioner för bergkross. Materialet bergkross har en grov fraktionsbredd vilket gör att den passar perfekt inom bland annat grund-fyllning. Genom att åstadkomma en stabil packning tillämpar sig materialet bra inom flera användningsområden, bland annat som förstärkning, härlager och slitlager.

Här finns fraktioner i storlekarna från 0-16mm till 0-150mm.

Nya och välvårdade grävmaskiner

Vi hyr endast ut nya grävmaskiner och minigrävare från kvalitetsmärken som Volvo och Kubota. Våra maskiner servas med täta intervall samt smörjs och tvättas mellan varje hyra för att du alltid ska få så bra värde av din grävmaskin som möjligt.

Grävmaskin med hemleverans

Vi har marknadens bästa fraktpriser och levererar grävmaskinen dit du behöver den. Oavsett om du vill ha den levererad till en arbetsplats eller sommarstuga så fixar vi det. Hyr du en minigrävare kan du välja att få den på trailer för vidare transport.

Generösa rabatter vid längre hyra

Vi har fasta rabatter som gör det väldigt förmånligt att hyra en längre period. Vårt bokningssystem räknar automatiskt ut rätt pris när du bokar men du är självklart välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Volvo ECR88D Grävmaskin

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Vi älskar när det är enkelt.
Därför vill vi göra det så enkelt
som möjligt för dig att komma
i kontakt med oss. Så…

… ring oss när du vill på tel:
010-888 55 14

Eller skicka ett mail till
hej@elui.se